Benvinguda

Us donem la benvinguda a la nova pàgina web de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida. Obrim aquesta nova porta a la ciutadania en un moment en què el principal objectiu és revertir la situació generada per la crisi sanitària i, en aquesta direcció, treballar pel bé comú, continuar construint una ciutat més justa, més saludable, més emprenedora i planificar la Lleida del 2030.

Pensem en liderar la capitalitat AgroBioTech, del sud d’Europa. Treballem per superar els efectes de la pandèmia. Hem activat l’Oficina de Recuperació Econòmica, hem presentat un ambiciós Pla de Reactivació Socioeconòmica que desplegarà programes i accions per un import de gairebé 7 milions d’euros i disposem de la Mesa Transversal que ens permet tenir actiu un think tank inclusiu, participatiu i transparent per mantenir la tensió suficient que ens permeti, en el marge d’un any, recuperar la normalitat en l’activitat econòmica de la Lleida.

A més, l’arribada dels nous fons europeu de recuperació Next Generation EU, també esdevenen un repte per una ciutat que haurà de ser capaç de generar i imbricar-hi projectes que teixiran el futur de les lleidatanes i els lleidatans. Em refereixo a la creació d’una estratègia de captació de fons europeus per a la recuperació, contribuint a la transició ecològica i digital que farem, conjuntament, amb els actors de la ciutat i empreses.

Per això, hem apostat per reforçar la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida. Perquè el futur de la ciutat mereix un esforç complementari, noves estratègies i un continu treball en equip. L’activitat econòmica de la nostra ciutat i, per extensió, la ciutadania de Lleida, mereixen tota la disposició possible.

Paco Cerdà Esteve
Regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria
Ajuntament de Lleida

paeria.cat