Servei ‘Hola, empresa’

Qui som

En els darrers mesos, han acudit a la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria diferents empreses consolidades que ens han demanat suport en temes d’internacionalització, finançament, localitzacions o seguiment en processos de llicències per exemple.

Són empreses de Lleida o de fora de Lleida que ens plantegen diferents escenaris i, a partir d’aquí, prenen les seves decisions.

Aquesta realitat i aquesta necessitat són les que ens han portat a la creació del serveiHOLA, EMPRESA’ que forma part de la carta de serveis de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida. Un nou servei que ens consolida com a centre de recursos per a l’empresa.

 

Què oferim a 'Hola, empresa'

El servei “Hola, empresa” té el seu fonament en la màxima eficiència: Cada projecte té una persona de l’àrea tècnica com a referència.

D’aquesta manera podem garantir:

  • Un servei d’acompanyament a persones inversores i empreses que volen invertir a Lleida. Es dona informació i s’ofereix acompanyament.
  • Acompanyament quan es tracta de localització empresarial o de la necessària prescripció dels partners que hagin de proveir diversos suports a l’empresa.
    • Estem oferint una tipologia de servei que fa possible treballar, per exemple, la localització empresarial que permet buscar i trobar la millor ubicació per a projectes d’inversió a la ciutat de Lleida.

Hem signat diferents convenis amb col·legis especialitzats i professionals com són el Col·legi de Gestors Administratius, el Col·legi d’Economistes i el Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària   per eixamplar l’oferta de serveis i seguiment que es fa amb cada empresa, des de la recerca d’immobles i equipaments disponibles per establir-s’hi, com també sobre l’oferta de sòl i sostre industrial.

Al servei ‘Hola, empresa’ s’hi sumen prestacions en assistència per trobar finançament a mida, per a cada projecte d’inversió. Un servei que realitzem en col·laboració amb Acció i l’Institut Català de Finances, per tal de posar damunt la taula les opcions de finançament tant de la Generalitat de Catalunya com d’altres fonts i programes públics locals, nacionals i europeus ajustats al projecte.

Cal sumar-hi la necessària recerca de socis estratègics, proveïdors competitius i empreses de serveis. És a dir, connectem les empreses que volen invertir a Lleida amb socis clau, tant institucionals com proveïdors de serveis empresarials, per ajudar-los a implantar-se, a tenir èxit i a créixer aquí, a Lleida.

paeria.cat