30 empreses s’inscriuen a la primera acció formativa de la campanya “Empresa, fes el salt al digital” per a la digitalització

La campanya té per objectiu la millora de les capacitats digitals del teixit empresarial al territori

Un total de 30 empreses, 10 de les quals de la ciutat de Lleida, estan inscrites a la primera formació programada en el marc del programa ‘Empresa, fes el salt al digital’. La primera formació, que ha començat aquesta setmana, està centrada en l’aprenentatge per a la creació de la pàgina web de l’empresa amb WordPress. Es tracta d’un curs de 12 hores repartides en 6 sessions.

La campanya “Empresa, fes el salt al digital” convida professionals i empreses a digitalitzar-se. Està impulsada a través de l’Ajuntament de Lleida i els Consells Comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell. La iniciativa té per objectiu la millora de les capacitats digitals del teixit empresarial en aquests territoris i compta amb el suport de la Diputació de Lleida i del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). El projecte està liderat pel personal tècnic dels Plans de reactivació socioeconòmica del territori, que són plans finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el SEPE.

Darrera sessió del programa ‘”T’acompanyem” també dirigit a autònoms/es i empreses

De la seva banda, aquesta setmana acaba la formació que, de la mà del programa “T’acompanyem”, es treballarà el “Pla Econòmic Financer: Conceptes bàsics per a no financers” en què hi han participat 18 projectes empresarials dels sectors serveis, agroindústria, Salut, TIC i tecnologia aplicada a l’agricultura.

L’objectiu dels programes de creixement empresarial “T’Acompanyem” i “Lleida StartUp” és que les companyies participants millorin el seu model de negoci, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin en els seus processos de gestió i creïn llocs de treball, entre altres.

En l’edició 2021, 12 empreses han participat en el programa “T’Acompanyem”, 6 de Lleida ciutat i les altres de la resta de la província. Igual proporció han mantingut les 6 empreses del Lleida Startup, 3 amb seu social a Lleida ciutat i la resta, a la província.

paeria.cat