La Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria organitza una jornada sobre les claus de l’èxit empresarial

Emilio Duró farà la conferència principal, dimecres, 1 de desembre, a les 17 h, a La Llotja

Una taula rodona amb Raimat, Grup ICG, Atlas Energia i l’emprenedora social Sonia Sarrat plantejarà “Bones pràctiques en temps incerts”

Des d’avui, es pot formalitzar la inscripció telemàtica

“Optimisme, passió, treball i coneixement” són elements de l’eix conductor de la jornada empresarial que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida pel dimecres, 1 de desembre, a partir de les 17 hores, al Palau de Congressos – La Llotja.

A les 17 h, la conferència “El viatge de la vida”, amb Emilio Duró, serà el primer element de la jornada. Una sessió en què es cerca la motivació i l’actitud dels assistents davant dels nous reptes que es presenten. També per a facilitar noves idees, gestionar els canvis, millorar la vida personal i professional, proporcionar tècniques per a gestionar les emocions, vèncer les pors i assumir la responsabilitat de les nostres vides i les nostres accions.

A les 19.00, la jornada culmina amb la taula rodona “Bones pràctiques en temps incerts” en què s’hi incorporen Meritxell Pi d’ICG Grup, Néstor Gutiérrez, d’ATLAS Energia, Joan Esteve de cellers Raimat i l’emprenedora Social, Sònia Sarrat.

El regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha destacat que la divulgació sobre l’empresa i l’economia és també un dels eixos principals de la nova regidoria de l’àmbit de la Paeria. Així les coses, s’ha plantejat una jornada completa, “amb veus autoritzades que aportaran el seu coneixement en un context actual en què sovint ens enfrontem a situacions imprevistes o desconegudes que cal salvar, entre altres, amb una actitud proactiva i positiva”.

Des d’avui, les persones interessades només cal que formalitzin la inscripció al següent enllaç OPTIMISME, PASSIÓ, TREBALL i CONEIXEMENT 4 claus per a l’èxit als negocis (office.com) La jornada és gratuïta amb aforament limitat.

Tota la informació sobre la jornada està disponible a la pàgina web de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida.

paeria.cat