49 empreses es formen sobre xarxes socials amb el programa “Empresa, fes el salt al digital”

Un total de 49 empreses, 7 de les quals de Lleida ciutat, comencen avui la formació sobre gestió i publicitat de xarxes socials (nivell avançat) que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida. en el marc del tercer bloc formatiu del programa “Empresa, fes el salt al digital”.

Precisament, a través d’aquesta campanya, adreçada a  professionals i empreses, es va fer un qüestionari que va servir per detectar quin grau de digitalització tenien i quina era la seva necessitat concreta per avançar en la digitalització. La diagnosi final va portar a la materialització d’aquest  itinerari formatiu per a poder donar resposta a les necessitats que es van detectar.

La campanya “Empresa, Fes el salt al digital” està impulsada per l’Ajuntament de Lleida i els Consells Comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell amb el suport de la Diputació de Lleida i del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb l’objectiu de millorar les capacitats digitals del teixit empresarial en aquests territoris.

paeria.cat