Cerdà participa en la cloenda de la Jornada sobre les dones i la seva ocupabilitat a Lleida

La jornada s’ha realitzat en el marc de la col·laboració que s’estableix entre la COELL i Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria en tant que és un dels projectes que s’impulsen en el marc dels 51 projectes del Pla de Reactivació Socioeconòmica

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, acompanyat del president de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida, (COELL), Josep Maria Gardeñes, i de la presidenta de l’Espai Dona Lleida, Anna Velasco, ha participat avui en la cloenda jornada sobre “Les dones i la seva ocupabilitat a Lleida” que culmina després de 3 sessions de treball.

Cerdà ha posat de manifest que és indubtable  que la situació de pandèmia no ha ajudat a revertir la diferència en homes i dones, en matèria laboral o salarial. Perquè les dones són les que pateixen i suporten de manera intensa tot el pes d’aquesta crisi econòmica” i ha manifestat interès en les conclusions de la jornada perquè “cal veure quins són els reptes locals més prioritaris que, ara per ara, cal abordar, perquè aquí és on l’administració local, que és la més propera a la ciutadania, haurà d’estar atenta i ho estarem”.

La jornada es realitza en el marc de la col·laboració que s’estableix entre la COELL i Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria en tant que és un dels projectes que s’impulsen en el marc dels 51 projectes del Pla de Reactivació Socioeconòmica que es treballa, transversalment, a l’Ajuntament de Lleida.

La jornada, en 3 sessions, ha posat damunt la taula diferents xerrades per tractar entre altres temes, els impactes de la pandèmia en l’ocupació de les dones i reptes en el treball del futur. També  sobre emprenedores de l’era Covid. I s’ha obert el debat sobre la co-creació de present i de futur.

paeria.cat