La Paeria obre el concurs del servei de bar al Turó de la Seu Vella

Ha publicat la convocatòria per cedir a precari l’espai situat al Turó de la Seu Vella-Contraguàrdia de la Reina per a l’explotació d’un establiment de restauració. El contracte és per a 6 mesos, amb possibilitat de pròrroga. El termini per presentar les candidatures és el dimarts dia 22, a les 12 h.

L’Ajuntament de Lleida ha obert el concurs del servei de bar del Turó de la Seu Vella, en l’espai situat a la Contraguàrdia de la Reina, davant la porta de l’Anunciació. L’objecte del contracte és la cessió, a precari, de l’ús privatiu d’aquest espai, de 400 m2, per a la seva explotació com a establiment d’hostaleria i/o servei de bar. La convocatòria es fa mitjançant concurrència pública, tramitació urgent i amb diversos criteris d’adjudicació.

El servei d’hostaleria a prestar ha d’adaptar-se a l’horari de visita del conjunt monumental i garantir les mesures de seguretat, higiene i sanitat, adaptant-se a les necessitats dels usuaris de l’equipament. Pel que respecta als preus, s’espera una aplicació de preus de mercat accessibles, similars als d’altres establiments de la ciutat. Les terrasses vinculades són l’adjacent a l’edifici del Bar (cafeteria), situat a la contraguàrdia de la Reina, i la terrassa situada al Castell del rei (La Suda) que s’ofereix per a la seva explotació opcional.

El valor estimat del contracte és de 13.344,24 euros (sense IVA) i el pressupost de licitació, de 4.448,08 euros. La durada és per a 6 mesos, amb la possibilitat de pròrroga fins a 12 mesos més.

Les persones interessades en presentar oferta s’ha de fer a través del perfil del contractant, on també es pot consultar la informació del contracte i la documentació necessària. El termini per presentar-s’hi és el dimarts 22 de juny, a les 12 hores. Es preveu iniciar el contracte l’1 de juliol o a partir de la seva adjudicació.

paeria.cat