Lluís Cortés, al Cicle de Jornades Empresarials de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria

L’exfutbolista i entrenador lleidatà Lluís Cortés serà el protagonista de la pròxima conferència del Cicle de Jornades Empresarials – Claus per a l’èxit als negocis que organitza la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida.

La xerrada que porta per títol ‘Entrenador vs Emprenedor” i que es durà a terme el dia 31 de març, a les 16.30 hores, al Palau de Congressos de la Llotja, servirà per a debatre sobre les diferències i els punts en comú entre l’entrenament d’equips d’alt rendiment i la direcció d’una empresa. Cortés també parlarà de la gestió de grups de persones que han de treballar de forma coordinada per assolir un objectiu en comú.

 

Lluís Cortés era el seleccionador nacional i director del programa de desenvolupament del futbol femení a Ucraïna fins a l’inici de la guerra. Les temporades 2019/2020 i 2020/2021 va ser l’entrenador del primer equip femení del FC Barcelona amb el qual va aconseguir el primer triplet de la història del futbol femení.

 

L’assistència a la conferència del dia 31 de març és lliure i gratuïta, però cal fer inscripció prèvia emplenant el següent formulari: CICLE DE JORNADES EMPRESARIALS Conferència “Emprenedor vs Entrenador” per Lluís Cortés.

 

El Cicle de Jornades Empresarials que impulsa la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida desenvolupa un programa de divulgació que connecta amb els temes i els protagonistes de màxima actualitat.

paeria.cat