El programa ‘Consolida’t’ activa el conveni de col·laboració entre el servei ‘Hola, empresa” i el col·legi d’economistes

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, s’ha reunit amb Josep Maria Riu, president col·legial de Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya per iniciar el desenvolupament de l’acord de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Lleida i la seu lleidatana del Col·legi d’Economistes de Catalunya amb la finalitat d’oferir, a través del servei ‘Hola, empresa’, informació i recursos per accedir a serveis de gestió comptable, fiscal, mercantil, administrativa i assessorament especialitzat.

 

En aquest marc de col·laboració, Josep Maria Riu, ha posat de manifest que han fet difusió de l’acord signat amb la Paeria  entre els col·legiats i col·legiades del seu àmbit territorial i que “hi ha força interès entre els seus col·legiats i col·legiades, societats i despatxos en adherir-se, a través de la Seu Col·legial, al conveni signat. Al seu torn, Paco Cerdà, va celebrar que “la col·laboració público privada es pugui concretar de manera ràpida i eficient en benefici del teixit empresarial de Lleida”.

 

La regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria i el col·legi d’Economistes estan treballant en la difusió entre les empreses usuàries dels serveis d’assessorament empresarial de la Regidoria del Programa Consolida’t de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom. Aquest programa que és gratuït i amb inscripcions obertes tot aquest mes d’abril, té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial. Està obert a autònoms de les quatre demarcacions territorials de Catalunya, que seran assessorades per quatre persones expertes, una a cada demarcació.

També hi ha obertes línies de treball per a l’organització conjunta d’accions formatives adreçades a persones autònomes i empreses que els ajudin en els seus processos de creació, consolidació, creixement i millora de la competitivitat. I finalment,  es facilita informació, de manera bidireccional, dels diferents serveis, programes i recursos disponibles a la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament i a la Seu Col·legial per poder fer-ho extensiu a les persones emprenedores i empreses. 


Per a més informació sobre el Programa Consolida’t es pot consultar la web

https://www.coleconomistes.cat/Paginas/Ficha.aspx?IdMenu=2a8ae371-8a58-4507-a28d-cb3166ece04a&Idioma=ca-ES

paeria.cat